De ce Non-Sense ?

Pentru ca tot ce zic & fac aproape niciodata nu are sens.

Cine sunt eu ?

Ma numesc Macedon Alexandru . Numele ti-a atras atentia ? Sunt un baiat normal. Lenes si somnoros. Daca ar fi dupa mine as dormi non-stop si as sta intr-un singur loc ore-n sir. Imi place linistea si tot ce tine de ea. Imi plac plimbarile nocturne, statul nelimitat pe iarba si discutiile. Orice fel de discutie ..chit ca tine de uciderea vecinului sau de controversata viata. Nascut si crescut in Iasi.

Obsesii ?

Sunt multe. Ar trebui sa scriu pagini intregi. Cele mai importante ar fi Phototshop-ul, tigara, bautura, prietenii, PC-ul, Naruto, psihologia, filmele, Hitler, Nazismul, EA, muzica, Southpark (Cartman).

Preferinte muzicale….

Destule. Incepand cu Metallica si terminand cu Tiesto, Parazitii s.a.m.d. Nu sunt fixat pe ceva anume, ascult tot ce tine de calitate. Indiferent ca e vorba de Gothic sau de Rap.

Detest…

Tot ce tine de prostie, ipocrzie, trend, fake. Cocalarii sunt degeaba. Maneaua prosteste populatia iar Basescu e un betivan. Imo kidz-ii au nevoie de terapie. Copilasii care fac sex la 12-13-14 ani. Acele persoane care dau lectii de viata fara macar sa stie ce-i cu ei. Neincrederea. Oamenii de bani gata. Luxul. America si tot ce tine de ea : McDonald’s, KFC, manelele in ritm rapp, excesul si tot asa.

Nu-ti place, asta e.

puncT.